Rustig dagje bijkomen in Cusco
Door: RonClaud
Blijf op de hoogte en volg Ron en Claudia
18 Oktober 2014 | Peru, Cuzco
We zouden vandaag een wandeltocht uit de Lonely Planet gaan doen maar omdat we ons toch niet zo topfit voelden zijn we maar met een dubbeldeksbus de stad gaan verkennen. Dit was erg leuk en na zo’n 5 kwartier waren we weer terug. We hadden nu toch wel trek gekregen dus even wat lekkers gegeten en wat gedronken, we beginnen eindelijk goed te wennen aan de hoogte.
Na nog wat geslenterd te hebben door de stad zijn we naar het choco museum gegaan, hier kregen we uitleg over het hele proces hoe chocolade tot stand komt, veel wisten we al na onze Indonesië reis maar toch leuk om weer nieuwe dingen te zien en te proeven, de chocolade thee is een echte aanrader!!! Claud keek hier natuurlijk de ogen uit dus we zijn maar hier maar snel weer weggegaan, na de kleine tour ;)
Het werd nu wel tijd om onze reis naar Machu Picchu te gaan regelen dus zijn we een kantoortje in gegaan voor wat informatie, uiteindelijk besloten om alles toch even zelf te regelen dus snel terug naar het hotel om de nodige tickets weer te boeken. Maar over deze trip horen jullie snel meer…
Terug weer de stad in om nog wat boodschapjes te doen en een hapje te gaan eten. We wilden toch nog wel lokaal eten dus kozen we voor de Alpacca steak en mocht dat niet bevallen hadden we nog maar een pizza besteld… Wat een spijt we hadden veel beter 2 steaks kunnen bestellen, het was echt heerlijk een mengeling van rund en lam tenminste daar vinden wij het op lijken.
Tijd om weer terug te gaan naar het hotel op naar een goede nachtrust, dat kunnen we nog wel gebruiken.
Ron & Claud
19 Oktober 2014 - 09:38