Geen brug te hoog
Door: Ron & Claudia
Blijf op de hoogte en volg Ron en Claudia
15 Januari 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur
We werden omgeroepen om te verzamelen bij de ingang van de skybridge, hier kregen we allemaal een toegangspas om vertoning van onze bon die we kregen bij de informatie balie en een 3d bril… we dachten al dat 170m hoogte diepte genoeg zou geven, dus waarom nou een 3d bril ?! nou die was voor een 7minuten durende reclame film over Petronas… de tickets tot de skybridge zijn gratis dus vandaar de verplichte reclame. Na de propaganda van Petronas gezien te hebben was het tijd om de lift in te stappen. We gingen naar verdieping 41…. Als het dezelfde lift als op de luxemburgweg zou zijn had dit ongeveer 5 minuten geduurd maar hier in Maleisië hebben ze het beter voor elkaar. We werden afgeschoten naar boven en hadden moeite onze oren vrij te houden van onderdruk. Aangekomen op de 41e verdieping werden we getrakteerd op een prachtig uitzicht waar we uiteraard de nodige foto’s hebben kunnen maken.
Na ons bezoek van grote hoogte zijn we naar het Pavilion shoppingcenter gelopen, niet op te shoppen maar voor de SB en een happie te eten in het foodcourt aldaar. Dit keer hebben we gekozen voor de SatayBar. Het heeft ons erg goed gesmaakt en vooral Ron kon er geen genoeg van krijgen na 3 porties (26 satetjes) had hij wel genoeg. Dit is natuurlijk niet goed voor de lijn dus ter compensatie toch maar even de winkels in en wederom met succes, nog meer tassen.
Morgen geen concrete plannen dus dat betekent UITSLSAPEN !!!!
Tot blogs
Ron en Claud
Foto’s
16 Januari 2010 - 08:25
Tijn:
Toch nog gelukt de skybridge ;) en mooie foto's, flink geshopt ook dus de backpacks ook weer aangevuld waarschijnlijk.
Tijn -
16 Januari 2010 - 11:22
Samantha:
Eindelijk, toch gelukt op de skybridge.
Geniet nog van jullie laatste daagjes daar! en bereid je stiekem maar alvast voor op het koude weer hier.
liefs,