Let the shopping begin
Door: Ron & Claudia
Blijf op de hoogte en volg Ron en Claudia
14 Januari 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur
Nadat we de backpacks hadden ingericht en hadden uitgecheckt zijn we richting het centrum gelopen om daar op jacht te gaan naar een ontbijtje en verse koffie. Dit hebben we gevonden bij onze standaard leverancier. Hier hebben we lekker ontbeten en hadden we de tijd om goed wakker te worden met de laptop op schoot zodat we ook jullie weer op de hoogte konden stellen. Na dit alles gedaan te hebben zijn we door een taxi afgezet bij het Melaka sentral busstation waar we de bus hebben gepakt naar KL. In tegenstelling tot vorige bustrips konden we bijna direct instappen en duurde de reis maar 2 uur.
Aangekomen in KL wisten we direct waar we moesten zijn. De laatste keer hadden we al een leuk hotel gezien waar we wel zouden willen slapen. Zo gezegd zo gedaan, recht op ons doel af richting het Cube hotel gelopen en ja ze hadden plaats. Uiteraard hebben we eerst de kamer bekeken maar op de foto’s zag deze er groter uit dan hij in werkelijk is. We zijn wel in het hotel gebleven maar hebben gekozen voor een 3pers kamer zodat we onze spullen ook goed kwijt kunnen. Tijdens het uitpakken en omkleden kwam Claud erachter dat ze uit haar o zo geliefde broek gescheurd was… Jullie begrijpen het al, dit vond ze niet erg en zag dit des te meer als een reden om te shoppen. Als man zijnde moet je je plek kennen zeggen ze… tja nou kan ik hele stoere verhalen vertellen, maar ik zal jullie niet voor de gek houden… ik heb gewoon braaf achter vrouw lief aangelopen en de tassen ook nog gedragen. Toch heb ik niets te klagen hoor, ook ik ben al prima geslaagd en heb me prima vermaakt ik kreeg zelfs op mijn manier de smaak te pakken. In hetzelfde winkelcentrum hebben we een happie gegeten bij de foodcourt aldaar. Dit keer hebben we heerlijk plaats genomen aan de Theepanjakkie tafel waar we heerlijk hebben gegeten.
“Thuis” aangekomen heeft Claud zich wederom heerlijk vermaakt met haar Rubik’s en Ron heeft zich vermaakt met naald en draad. Gelukkig heeft het Cube hotel ook gratis WIFI dus we houden jullie deze keer gelijk up-to-date en kunnen wij ons nog vermaken met het nieuws uit Nederland en andere onnozele internetsites.
Morgen willen we nog terug naar de Twin-Towers waar hopelijk dit keer wel de Skybridge open is. Als we dat gezien hebben kan Claud zich weer vermaken in het Shoppingcenter wat zich daaronder bevindt. Kortom plannen genoeg en tijd te kort.
Tot Blogs
Ron en Claud
Helaas dit keer geen foto’s
14 Januari 2010 - 16:04
Samantha:
En, spierpijn van het tassen dragen, haha.
Ik wist helemaal niet dat jij met naald en draad overweg kon Ron.
liefs, -
14 Januari 2010 - 17:33
Tijn:
Zit het er al weer bijna op, geniet nog er nog van en tot snel weer.
Groetjes -
14 Januari 2010 - 19:20
Corrieenhans@caiway.:
Hallo allebij.
Jammer Claudia dat je moeder er niet is voor draad en naald.
Dit hoor ik thuis wel eens,Ma kan je dit even maken of wegbrengen.Stadsen morgen.
Corrie enHans -
15 Januari 2010 - 15:22
Jeffffffffffffffffff:
wat een verslagen....
maar super leuke verslagen!! : - )
have fun nog even !!
KUzzzz