Terug naar Bukit Lawang
Blijf op de hoogte en volg Ron en Claudia
19 September 2012 | Indonesië, Bukit Lewang
Na de lunch op het kamp zijn we met aan elkaar geknoopte binnenbanden geraft terug naar Bukit Lawang, helemaal gesloopt en blij weer een kamertje te hebben om even te tukken, we hebben dan ook erg genoten van ons middag tukkie.
Na directie overleg is besloten dat we morgen verder trekken, de bustocht is geboekt en daarna hebben we heerlijk nagetafeld met alle gasten. Dit is juist wat ons zo bevalt aan backpacken, niemand gaat apart zitten en in de eetgelegenheid vormt zich altijd een gezellig tafelgroep met Bintang, verhalen, en sate. Ron heeft op verzoek nog een kijkje mogen nemen in de keuken met daarbij een privéles sate saus maken, dat wordt dus thuis zoeken naar de juiste ingrediënten en de keuken in. We gaan niet al te laat naar bed, morgen vroeg op voor onze busrit van 7 uur naar Lake Toba.
21 September 2012 - 14:09
Ella En Arij:
Lieve Kids
Fijn weer wat te lezen . Ik was erg blij jullie op skype te hebben gehoord . Ik was net aan het reageren op de verslagen maar dat hoef nu niet zo uitgebreid , IK zou zeggen nog veel plezier en blijf bij elkaarVeet dikke knuffels Ella en Arij